Franklin Travel

 

Hej och välkommen till min resor.

Jag har just fått klartecken att samla mina resor under det namnet och kommer succesivt att ändra  namn i alla sammanhang. De tidigare webbadresserna kommer dock att leva kvar en längre period.

Nu pågår planeringen inför nästa säsong och anmälningarna ramlar in. Mc-resan i maj är, som det ser ut idag, full, men jag sätter upp er på reservlista för att ha om någon får hoppa av eller om det blir så många till så att jag sätter in ett extra ekipage.

Nytt för i år är att du som är medlem i SMC kommer att erbjudas 10% rabatt på motorcykelresorna.

Jag väntar på svar från övriga hotel innan resten av resorna kommer upp.

Här hittar du bland det bästa av Vandringsresor, Skidresor och Motorcykelresor som går att hitta.  Mina resor går ut på att du ska få uppleva det bästa som finns i respektive situation. Du kommer att få full service, erfaren reseledning och fantastiska upplevelser oavsett om du vandrar, åker skidor eller mc med mitt företag.

De flesta av mina resor går till de fantastiska Dolomiterna i Italien, som numer ingår i Unescos lista över Världsarv. Mitt mål är att du som kund ska kunna hitta ett alternativ som passar oavsett om du vill Vandra, skida eller köra hoj(MC).

Vandrings- och mc-resorna till och från Italien görs med minibussar med övernattning på färjan mellan Trelleborg och Rostock. För skidresa gäller annat upplägg.(se under skidresa)

För dig som vill flyga så finns möjlighet att skicka bagage/mc med mig och bli upphämtad exempelvis utanför München

Vandrings- och mc-resorna är begränsade till 14 resenärer. Vi startar efter lunch från Stockholm eller Göteborg och ankommer till Trelleborg under kvällen för att ta nattfärjan till Tyskland. Det öppnar även möjlighet för diverse påstigningsorter söder om Stockholm och Göteborg. Resorna går på det sättet väldigt mycket snabbare och smidigare än med en turistbuss och stor grupp. Det innebär att vi är framme i Italien redan vid 19-19.30 på kvällen, (gäller vandringsresorna, mc-resorna tar ca 2-3 timmar längre.)  Även hemresan innehåller övernattning på båt.

Det blir alltså mindre grupper men servicen ökar och tyvärr så ökar ju priset lite, men jag hoppas och tror att Du ska tycka att ”exklusiviteten” är värt det.

Jag hoppas att du ska finna både resmål och pris intressant. På alla resmål så kommer du att bo på riktigt bra hotell där det finns fantastisk mat och möjlighet till en skön relax-avdelning.

Så välkommen med, Du kommer inte att ångra dig.

24/2-5/3-2017 Skidresa till Canazei

26/5-4/6-2017  Motorcykelresa, Val di Fassa, Piccolo Hotel              

8/7-16/7-2017  Vandringsresa till Corvara, ej klar

28/7-6/8-2017  Motorcykelresa till Val di Sole, Pippo Hotel 

1/9-10/9-2017  Vandringsresa till Corvara

15/9-24/9-2017  Motorcykelresa,Ej klart

Vandringsresorna utgår från Trelleborg, MC-resorna och Skidresan utgår från Stockholm. Troligen kommer dock anslutningsbuss att finnas från Stockholm och ev Göteborg. (gäller ej skidresan)

I övrigt, se respektive resmål.